GRATIS Divemaster cursus theorie les

Ontdek de Divemaster cursus

Maak gratis kennis met de vernieuwde theorie lessen van de DIVEMASTER cursus bij Luckydivers.


Heb je je duikbrevet gehaald en de smaak van het duiken te pakken?
Er is nog zoveel meer te leren en ontdekken. Wil jouw duikvaardigheden perfectioneren, veel mensen leren kennen en vooral samen veel duikplezier hebben? Lees dan zeker verder want wij bieden je nu de mogelijkheid om geheel kosteloos te ontdekken of de DIVEMASTER cursus iets voor jou is.
Als divemaster ben je een zeer goede duiker met theoriekennis op instructeursniveau
En ben je opgeleid om een instructeur tijdens cursussen te assisteren. Daarnaast ben je in staat om de verantwoordelijkheid te nemen over een groep duikers. Er komt dus meer bij kijken dan alleen maar uitgebreide duikkennis. Zo is het van belang dat je beschikt over goede sociale vaardigheden, organisatievermogen, maar ook je houding en verantwoordelijkheidsgevoel zijn net zo belangrijk.
Alle informatie over de volledige opleiding vind je hier.
Iets voor jou om divemaster te worden?
Volg dan eerst de gratis digitale introductie voor de opleiding tot divemaster. Schrijf je in en je ontvangt een link naar het e-learning programma via het Padi-portaal. Je neemt letterlijk digitaal een kijkje in de wereld van de divemaster. De volgende onderwerpen komen na een korte inleiding in deze introductie voorbij:

  • Cursusoverzicht van alle Padi cursussen.
  • Jouw rol als divemaster.
  • Een voorbeeldcasestudie.
  • Er worden vaardigheden voorgedaan.
  • Alle Specialty-cursussen die een divemaster mag geven.
  • Focus op de duikindustrie.
  • En tot slot een korte bewustwording waarom we het milieu moeten beschermen

Ontdek gratis nog meer duikplezier
En maak gebruik van deze aanbieding. Dat doe je heel simpel door contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar info@luckydivers.nl of bel naar (010) 4206065.