Basic Free Diver

De PADI Basic Free Diver Cursus

De PADI Basic Free Diver Cursus bij LUCKYDIVERS

Voor wie is deze cursus?

 De PADI Basic Free Diver cursus is de basis van de PADI Free Diver cursus. Het is een geweldige eerste stap voor het ontwikkelen van Free Diving vaardigheden. Je leert basisprincipes van Free Diving en focus op het beoefenen van "breathhold" technieken in een zwembad of een beshut buiten water.

Om in te schrijven in een PADI Basic Free Diver cursus moet je 12 jaar of ouder zijn. Je moet voldoende zwemmen vaardigheden hebben en moet in een goede fysieke gezondheid zijn. Geen eerdere ervaring met snorkelen, Skin Diving of Free Diving is vereist.
Jonger dan 12? 8-jarigen en ouder kunnen zich inschrijven voor de PADI Skin Diver cursus.

Wat leer je?

 De PADI Basic Free Diver cursus bestaat uit twee deelen:

  • Kennisontwikkeling door middel van zelfstudie met de PADI Free Diver Touch™ 
  • Beschut water sessie (zwembad) om "breathhold" technieken te leren, alsmede statische en dynamische Apneu en de goede Buddy procedures. (Doel-statische Apneu van 90 seconden en dynamische Apneu van 25 meter/80 meter).

Hoe kan je beginnen?

Neem contact met ons op en ontvang de PADI Free Diver touch tablet app. The Touch is een interactief studieprogramma dat je de achtergrondinformatie geeft die jij nodig hebt om veilig te duiken en je in staat stelt om op uw eigen tempo te studeren.

Goed nieuws! De PADI Free Diver touch bevat ook alle studiematerialen voor de PADI Free Diver, Advanced Free Diver en Master Free Diver cursussen.

Wat voor Free Diving uitrusting heb je nodig?

In de PADI Basic Free Diver cursus, leer je een masker, snorkel en vinnen te gebruiken. Ooken kan er gebruik gemaakt worden van een wetsuit en gewicht riem. Gebruik maken van speciaal ontworpen uitrusting voor Free Diving is natuurlijk het beste, echter, in deze cursus, kan je de standaard snorkel uitrusting die jij al bezit hebt gebruiken.

Neem contact op met ons over de uitrusting die je zult gebruiken tijdens deze cursus en krijg advies over alles wat jij nodig hebt van uw PADI Free Diver instructeur.

De volgende stap

Leer om langer te Free Diven op één ademhaling.

  • Start de Basic Free Diver of Free Diver cursus.
  • Zorg voor de PADI Freediver Touch  via onze winkel en start zelf studie.
  • Download a PADI Freediver Medical History Form (pdf).