Blog

Verander Je Leven, Wordt Een Padi Pro!

Wie zou deze cursus moeten volgen?

Ben je dol op duiken? Wil je het op een heel nieuw niveau met anderen delen? Volg de PADI Divemaster-cursus en doe wat je graag doet als carrière. Duikers kijken naar duikmeesters omdat ze leiders zijn die anderen begeleiden en motiveren. Als divemaster kun je niet alleen veel duiken, maar ervaar je ook het plezier anderen te zien met net zoveel plezier duiken als jij.

De PADI Divemaster-cursus is je eerste niveau van professionele training. Door nauw samen te werken met een PADI-instructeur worden je duikvaardigheden verfijnd, zoals het perfectioneren van je moeiteloze zweven en het verfijnen van je reddingsvaardigheden, zodat je kunt anticiperen op en veel voorkomende problemen kunt oplossen. Je zult duikkennis, management- en supervisievaardigheden opdoen, zodat je een rolmodel voor duikers overal wordt.

Als PADI Divemaster moet je anderen leiden terwijl je toezicht houdt op duikactiviteiten en helpt bij het trainen van duikers. Of je nu op een verre duikbestemming wilt werken of dicht bij huis in een lokale duikwinkel, het avontuur van je leven wacht op je. PADI Divemasters zijn gerespecteerde duikprofessionals die zijn aangesloten bij de grootste en meest gerespecteerde duikorganisatie ter wereld - PADI

 

PADI Rescue Divers die minimaal 18 jaar oud zijn, kunnen zich inschrijven voor de PADI Divemaster-cursus. U moet ook het volgende hebben:

  • Emergency First Response primaire en secundaire zorg (reanimatie en eerste hulp) training in de afgelopen 24 maanden.
  • Een medische verklaring ondertekend door een arts in de afgelopen 12 maanden.
  • Minstens 40 gelogde duiken om de cursus te starten en 60 duiken om certificering te behalen.

Let op dat kwalificerende certificeringen van andere duikopleidingsorganisaties van toepassing kunnen zijn - vraag uw PADI-instructeur.

nautile.jpg