Opening duikseizoen 2022

Wat, waar, wanneer.

Opening duikseizoen 2022

Op Zondag 24 April luiden wij het duikseizoen van 2022 officieel in met een gezellige clubduik in de Zevenhuizerplas bij de boothelling.

We zullen deze clubduik gezamenlijk met duikvereniging Aqualis organiseren, een mooie gelegenheid voor de leden van beide verenigingen om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Vooraf aan de duik zullen we zorgen dat er koffie klaarstaat met iets lekkers.

Ook als je weinig of geen ervaring hebt met de duikstek ben je van harte welkom om mee te duiken. Er staat een ervaren duikleider aan de waterkant en we zorgen ervoor dat je de mogelijkheid hebt om met een ervaren duiker te gaan duiken of aan te sluiten bij een ervaren buddy paar.

Na de duik zullen we afsluiten met een heerlijke lunch met een Aziatisch tintje en een verfrissend drankje. Ben je vegetarisch, heb je voedselallergieën of andere dieet wensen, laat het ons dan weten, dan houden we daar rekening mee.

Samengevat:

Wat: Duikseizoen 2022 openingsduik met lunch
Waar: Boothelling, Zevenhuizerplas
Wanneer: Zondag 24 April om 10 uur

Ben jij er bij? Meld je dan aan via dit email adres info@luckydivers.nl

 

Leg je agenda nog niet weg! Wij hebben nog een leuke duik-dag op de planning staan.

Duikdag Zeeland

Op zondag 26 Juni organiseren wij een Zeelanddag waarbij we meerdere duiken maken en een lekkere lunch zullen klaarmaken. We sluiten de dag af met een gezellige BBQ!
Verdere details zullen we in de volgende nieuwsbrief communiceren.
Aangepaste openingstijden

Daarnaast willen wij jullie graag wijzen op onze aangepaste openingstijden voor de komende feestdagen:

Goede Vrijdag 15 april - vanaf 17:00 gesloten.

2e Paasdag 18 april Gesloten.

Koningsdag 27 april - Gesloten